Vizita de lucru “Echiparea centrului-model si a centrului de Sanatate Reproductiva cu seturi compuse din seringi pentru vacuum aspirarea manuala si canule”

Pe data de 10 iunie, 2014 echipa Centrului de Instruire in Domeniul Sanatatii Reproductive a efectuat o vizita de lucru in Transnistria pentru a vedea cum merg pregatirile pentru inaugurarea centrului model, care se afla in cadrul Centrului de Sanatate Reproductiva din or. Tiraspol.

Pe parcursul lunilor martie-mai in centrul model au derulat lucrari de reparatie cosmetica – activitate care face parte din cadrul proiectului SAAF “Creștera calității serviciilor de avort integrate în cadrul serviciilor de sănătate reproductive în Transnitria”.
Tot in cadrul acestei vizite a fost dat cursul si altei activitati prevazute in proiectul SAAF si anume: Echiparea centrului-model si a Centrului de Sanatate Reproductiva cu seturi compuse din seringi pentru vacuum aspirarea manuala (VAM) si canule de diferite marimi.

Aceasta activitate a avut ca scop facilitarea procesului de introducete si applicare in practica a procedurii VAM.

Amintim, ca in perioada 05.-09.05.14 in cadrul Centrului de Sanatate Reproductiva din or. Tiraspol a avut loc primul training in servicii de avort integrate in cadrul serviciilor de sanatate reproductiva in Transnistria: avortul medicamentos, VAM din cadrul proiectului SAAF “Cresterea calitatii serviciilor de avort integrate in cadrul serviciilor de sanatate reproductive in Transnistria” .

Puteti afla mai multe referitor la procedura VAM din prezentarea data.

Partenerii

Utilizăm module cookie
Utilizăm module cookie pentru a afișa corect conținutul și pentru a facilita utilizarea site-ului web.
Accept
Nu accept