Un nou Ghid de Contracepție de Urgență

29 Ianuarie, 2019

Consorțiul Internațional pentru Contracepție de Urgență (ICEC) și Federația Internațională a Ginecologilor și Obstetricienilor (FIGO) au lansat a 4-a ediție al Ghidului – Emergency Contraceptive Pills: Medical and Service Delivery. Aceasta vine să înlocuiască ediția a 3-a și include un rezumat care evidențiază principalele puncte cheie din ghid.

Scopul acestei ediții este să actualizeze aspectele cheie ale recomandărilor clinice care au suferit modificări sau se referă la un spectru de servicii mai exact. Ghidul conține informații mai exacte despre: mecanismul de lucru, siguranța administrării repetate a contraceptivelor de urgență, interacțiunea dintre diferite tipuri de contraceptive de urgență sau alte medicamente și recomandările clinice actualizate privind utilizarea contraceptivelor hormonale după pastilele de contracepție de urgență.

Ghidul PDF
Rezumatul Clinic PDF

Menționăm că, acest Ghid a fost distribuit în cadrul rețelei de membri al  Reproductive Health Supplies Coalition, a cărui membru Centrul de Instruire in Domeniul Sănătății Reproductive a devenit în noiembrie  2018.

Partenerii

Utilizăm module cookie
Utilizăm module cookie pentru a afișa corect conținutul și pentru a facilita utilizarea site-ului web.
Accept
Nu accept