Încă o săptămână de activități extracurriculare distractive și sigure la Biblioteca Adam Mickiewicz.

20 Noiembrie, 2023

O varietate de activități desfășurate de un personal grijuliu și profesionist îi ajută pe copii să învețe lucruri noi, să își lărgească orizonturile, să socializeze cu colegii lor și să își facă prieteni.

Părinții își pot înscrie copilul la oricare dintre clasele care îi interesează:

  • Limba engleză;
  • Limba română pentru vorbitori non-nativi;
  • Cursuri de pictură;
  • Lecții de muzică, lecții de canto;
  • Lectura fascinantă; etc.

În cadrul proiectului – Tabăra de vară de integrare „Solidaritate, Egalitate, Pace!”, Biblioteca Adam Mickiewicz și Centrul de formare în domeniul sănătății reproducerii au organizat o excursie pentru copii la atelierul de jocuri și jucării educative EduJoc.

Echipa de specialiști ai atelierului EDUJOC își arată grija față de generațiile viitoare, contribuind alături de părinți și profesori la educarea, creșterea și dezvoltarea armonioasă a noii generații. Ei înșiși învață, creează și inventează noi modalități de îngrijire și inspirație pentru copii.

Micii noștri exploratori au avut ocazia să descopere lumea fascinantă a acestui atelier creativ. Fiecare copil a avut ocazia să simtă, să experimenteze și să înțeleagă cum se transformă o bucată de lemn într-o jucărie educativă.

Entuziasmul, pasiunea, respectul și dragostea pentru munca lor au fost resimțite de copii pe tot parcursul excursiei, care s-a încheiat cu un masterclass de preparare a unor clătite rafinate.

 

Partenerii

Utilizăm module cookie
Utilizăm module cookie pentru a afișa corect conținutul și pentru a facilita utilizarea site-ului web.
Accept
Nu accept