CIDSR îți propune o nouă metodă contraceptivă: Implantul Levoplant! O metodă progresivă, eficace, recomandată de OMS

07 Decembrie, 2023

Implantul contraceptiv Levoplant este format dintr-un set de două tije flexibile mici și moi, care se simt ca un elastic, care se introduc sub pielea brațului pacientei. Acestea sunt foarte subțiri și au o lungime de aproximativ 2-3 cm. Implantul eliberează în organism hormonul care împiedică femeia să rămână însărcinată. Implantul trebuie să fie inserat de către un furnizor de servicii medicale, procedura durează mai puțin de 10 min, iar femeia este protejată timp de 3 ani.

Odată inserat, implantul eliberează un hormon numit levonorgestrel care previne sarcina, ulterior femeia nu mai are nevoie de controale sau rutine zilnice!

Implantul contraceptiv Levoplant, recomandat de OMS, reprezintă una dintre cele mai moderne metode contraceptive, cu o eficiență de peste 99%.

Alte beneficii Levoplant:

  • Foarte eficace;
  • Ușor de utilizat;
  • Cost redus;
  • Discret;
  • Poate fi introdus în orice moment, atât timp cât femeia nu este însărcinată.

Această metodă de contracepție, prin utilizarea implantului Levoplant, se potrivește tuturor femeilor, indiferent de vârsta, după naștere sau pentru planificarea familială și este o metodă sigură, eficientă, recomandată de OMS.

Luați în considerare Levoplant ca pe un partener de încredere pe care Vă puteți baza, un partener care vă permite să vă concentrați asupra activităților zilnice, în timp ce vă bucurați de relații sexuale fără grijile legate de o sarcină nedorită.

Pentru a beneficia de această metodă de contracepție Vă recomandăm să faceți o programare la medicul ginecolog al centrului CIDSR.

Puteți face o programare apelând la numerele de telefon: 

+ 373 22 355072, ✆ + 373 60903782; ✆+ 373 78306973.

Adresa CIDSR: bd. Mircea cel Bătrân 13/2, oficiul 2. Chisinău, Moldova

E-mail: cidsr2012@gmail.com

Partenerii

Utilizăm module cookie
Utilizăm module cookie pentru a afișa corect conținutul și pentru a facilita utilizarea site-ului web.
Accept
Nu accept