CIDSR anunță concurs deschis de selectare a unei persoane fizice/juridice pentru adaptarea versiunii audio a broșurii „Suport infromațional în sănătate și drepturi sexuale și reproductive”

01 Februarie, 2023

În scopul asigurării accesului egal la informații corecte din punct de vedere medical despre drepturi și sănătate sexuală și reproductivă și în scopul combaterii stereotipurilor și a atitudinii discriminatorii față de persoanele cu dizabilități,  Asociația „Centrul de Instruire în Domeniul Sănătăţii Reproductive din Republica Moldova” anunță concurs deschis de selectare a unei persoane fizice/juridice pentru adaptarea versiunii audio accesibile pentru persoane cu dizabilități de vedere a broșurii „Suport infromațional în sănătate și drepturi sexuale și reproductive”

Responsabilitățile persoanei fizice/ juridice:

  1. Înregistrare carte audio cu voce de dictor profesionist
  2. Regie
  3. Compartimentarea cărții audio în 8 fragmente corespunzătoare fiecărui capitol
  4. Post producție de înaltă calitate (montaj, sonorizare, procesare etc.).
  5. Predarea cărții audio finale în format, cu caracteristicile compatibile inclusiv pentru pagini web, arhivare.

Aspecte organizaționale și termenii de prestare a serviciilor:

Serviciile vor fi prestate în perioada martie – aprilie 2023. Activitățile menționate vor fi coordonate cu asistent de proiect al Asociației. În dependență de solicitările Beneficiarului, volumul de asistență, locul şi termenul de implementare vor fi determinate de comun acord între Beneficiar şi Furnizorul de servicii.

Candidați eligibili:

În cadrul concursului pot să participe companii, asociații obștești, studiouri și ateliere media (persoane fizice și juridice), care dispun de expertiză, echipament și infrastructură necesară pentru producerea cărții audio.

Criteriile de evaluare a ofertanților:

  • Portofoliul companiei și profesionalismul lucrărilor prezentate/ utilizarea tehnologiilor avansate și actuale de producție. Experiență demonstrată de realizare a spoturilor video cu conținut social – 45%;
  • Oferta financiară – 45%;
  • Termenele de execuție (disponibilitatea de a lucra în termeni restrânși) – 10%.

Procedura de aplicare:

Cei interesați sunt rugați să transmită un dosar de aplicare care va conține următoarele:

  • Oferta financiară, prezentată în MDL. În ofertă se vor include: adresa, telefonul și rechizitele bancare ale ofertantului, data, semnătura conducătorului și amprenta ștampilei.
  • Portofoliul aplicantului sau al organizației/companiei aplicante.

Persoanele fizice și juridice interesate sunt încurajate să trimită dosarele la adresa: cidsr2012@gmail.com  cu mențiunea „Carte audio” până la data de 28 februarie 2023, ora 17.00.

Cererile de informații despre acest concurs vor fi solicitate la adresa de email:, persoana de contact cidsr2012@gmail.com, Leva Olga asistent de proiect, tel. +373 69162711.

 

Partenerii

Utilizăm module cookie
Utilizăm module cookie pentru a afișa corect conținutul și pentru a facilita utilizarea site-ului web.
Accept
Nu accept