Au trecut 3 luni de la încheierea taberei „Provocarea verii” de la Biblioteca Adam Mickiewicz.

04 Septembrie, 2023

Pe parcursul celor 3 luni de implementare a proiectului, au fost organizate 6 runde, a câte 2 săptămâni fiecare, iar 137 de copii unici, au beneficiat de un sejur gratuit la tabăra de zi „Solidaritatea, Egalitate, Pace!”.

Pe tot parcursul verii, 484 de copii au avut oportunitatea de a participa la diverse excursii tematice în Chișinău și în afara orașului.

După fiecare rundă, membrii echipei taberei primeau mesaje de mulțumire din partea părinților ale căror copii au participat la tabără. Iată doar câteva dintre mesajele cu recenzii despre tabără de la părinți:

„Mulțumim întregii echipe pentru eforturile și dedicarea depuse! Atât copiii, cât și părinții au aceeași părere – totul a fost minunat, au făcut noi prieteni și au avut multe experiențe noi! Vă aplaudăm pentru faptul că ați fost alături de copiii noștri în fiecare zi!”

„Doresc să mulțumesc sponsorilor, organizatorilor, moderatorilor și tuturor angajaților implicați pentru vacanța copiilor noștri!”

„Programul a fost foarte interesant, plin și educativ. Siguranța și odihna au fost pe cea mai înaltă treaptă. Ne bucură faptul că au fost alături de copii mulți organizatori și pedagogi profesioniști. Aceasta este perioada cea mai pozitivă și amintirile cele mai frumoase și blânde pentru copiii noștri. Totul a fost atât de inimos și sincer. E păcat că timpul trece atât de repede și toate trec. Dar vom păstra întotdeauna în memorie evenimentele minunate și pozitive – pentru aceasta mulțumim fotografului din echipă. Mulțumim pentru tot ceea ce ați făcut cu plăcere pentru copiii noștri. Este o muncă foarte grea, dar o experiență neprețuită pentru copiii noștri. VĂ MULȚUMIM DIN SUFLET!”

“Mulțumim că, în ciuda căldurii sufocante, ați petrecut timp în fiecare zi cu copiii noștri. Chiar dacă nu au reacționat întotdeauna în modul în care ne-am dorit – vârsta lor a devenit deja dificilă – datorită vouă au găsit noi prieteni cu care au fost pe aceeași lungime de undă în tot acest timp! În zilele în care nu am putut aduce-o pe Sasha, era dezamăgită – cu adevărat. Și asta spune multe) Vă mulțumim pentru căldura voastră, grijă și dragoste față de copii! Al doilea nostru an petrecut împreună cu voi a fost o completare minunată a cufărului de amintiri! Vă mulțumim din toată inima! Ne-ar face plăcere să participăm la atelierele voastre în viitor. Este păcat că timpul trece atât de repede și totul se termină. Dar evenimentele frumoase și pozitive vor rămâne întotdeauna în memoria noastră – pentru asta, mulțumim fotografului din echipă. Vă mulțumim pentru tot ceea ce ați făcut cu plăcere pentru copiii noștri. Este o muncă foarte grea, dar pentru copiii noștri este o experiență neprețuită. VĂ MULȚUMIM DIN SUFLET! Vă dorim succes în toate, sănătate, dezvoltare, energie și potențial nelimitat. Cu respect, părinții lui Lena.”

“Sincer vă mulțumim întregului colectiv, conducerii și sponsorilor Taberei de vară pentru copii de la Biblioteca „Adam Mickiewicz” pentru organizarea taberei de vară. Programul a fost foarte interesant, plin și educativ. Siguranța și odihna au fost pe cel mai înalt nivel. Ne bucură faptul că au fost multe persoane alături de copii. Mulțumim din suflet pentru grija acordată copiilor noștri! Lev este fericit să fie într-o astfel de tabără minunată, cu multe excursii, evenimente interesante și un program educațional. El a făcut mulți prieteni și a dobândit emoții pozitive pentru întregul an. Vă mulțumim din inimă pentru munca voastră!”

Mulțumim tuturor partenerilor proiectului și angajaților implicați în realizarea acestei tabere.

Proiectul “Strengthening Moldova’s social cohesion and resilience to the Ukrainian refugee crisis”, INTEGRATION SUMMER CAMP  “Solidarity, Equality, Peace!”, organizat la Biblioteca „Adam Mickiewicz” și finanțat de către AFD-FDF și Solidarites International.

Partenerii

Utilizăm module cookie
Utilizăm module cookie pentru a afișa corect conținutul și pentru a facilita utilizarea site-ului web.
Accept
Nu accept