Anunț: CIDSR a devenit membru al Reproductive Health Supplies Coalition

17 Decembrie, 2018

Suntem onorați să anunțăm că, Centrul de Instruire în Domeniul Sănătății Reproductive a devenit primul membru din regiunea Europei de Est al Reproductive Health Supplies Coalition (Coaliția pentru Furnizarea Serviciilor de Sănătate Reproductivă).  

Fondată în 2004, RHSC este un parteneriat global al organizațiilor publice, private și neguvernamentale și numără 477 membri. Scopul acesteia este de a se asigura că toți oamenii cu venituri mici și medii din țările membre pot alege, obține și utiliza resursele și serviciile de care au nevoie pentru a-și proteja sănătatea reproductivă. Resurse semnifică orice material sau consumabil necesar pentru furnizarea serviciilor de sănătate reproductivă, precum contraceptivele pentru planificarea familiei, medicamentele pentru tratarea infecțiilor cu transmitere sexuală și echipamentele medicale necesare pentru prestarea serviciilor de sănătate reproductivă.

Membrii Coaliției RHSC au acces la toate instrumentele și resursele informaționale ale coaliției și pot solicita și beneficia de sprijin și expertiză în campaniile de advocacy pe care le inițiază.

Despre activitatea noastră în cadrul Coaliției vă vom ține la curent aici și pe pagina de Facebook.

Partenerii

Utilizăm module cookie
Utilizăm module cookie pentru a afișa corect conținutul și pentru a facilita utilizarea site-ului web.
Accept
Nu accept