CIDSR a lansat video seminarul de instruire în Planificarea Familială

SeminarEchipa CIDSR a organizat în octombrie – noiembrie 2015 seminare de instruire a medicilor de familie în planificarea familiei: recomandările, ghidurile și protocoalele clinice ale Organizației Mondiale a Sănătății (OMS)(cu susținerea Ministerului Sănătății  și UNFPA Moldova).

În cadrul acestor seminare au fost instruiți circa 300 de medici de familie din toate raioanele RM (vezi lista ) ceea ce reprezintă 17 %  din toți medicii de familie din tară.

Deoarece nu toți medicii de familie au putut participa, am elaborat versiunea video a acestui seminar cu suportul UNFPA Moldova. Găsiți acest film aici.

Seminarul va prezenta interes pentru medici de familie, ginecologi, asistenţi medicali, moașe, dar şi va fi util oricui, cine vrea să cunoască mai mult din domeniul contraceptivelor moderne despre noțiunea de contracepție, contracepția hormonală, contraceptivele injectabile numai cu progestativ, contracepția de urgență, metodele de barieră, contracepția permanentă, etc.

Informația din seminar este în totalitate bazată pe recomandările OMS din  “Planificare familială. Ghidul practic pentru furnizorii de servicii de planificare familială”.

Vom fi bucuroși dacă veți găsi util acest film! Contactați-ne dacă aveți întrebări!

Navigare placută!

Cu respect,

Rodica Comendant,
medic ginecolog,
doctor în ştiinţe medicale,
conferențiar universitar, Catedra Obstetrică și Ginecologie, USMF „Nicolae Testimitanu”,
director CIDSR

Partenerii

Utilizăm module cookie
Utilizăm module cookie pentru a afișa corect conținutul și pentru a facilita utilizarea site-ului web.
Accept
Nu accept