Talk Meeting despre avort cu Rodica Comendant organizat de Promo-Lex

03 Septembrie, 2019

La data de 22 august curent, asociația Promo-Lex a organizat un talk meeting de instruire pentru tineri despre avort și  drepturile reproductive. Discursul a fost ținut de Rodica Comendant, expertă în domeniul sănătății sexuale și reproductive și directoare a Centrului de Instruire în Domeniul Sănătății Reproductive din Moldova.

Asociația Promo-LEX este o organizație neguvernamentală, care are drept scop dezvoltarea democrației în Republica Moldova, inclusiv în regiunea transnistreană, prin promovarea şi apărarea drepturilor omului, consolidarea societății civile. În acest scop, a fost organizată o întrunire pentru tineri în care au fost prezentate și discutate cele mai importante aspecte ale drepturilor omului asupra sănătății reproductive. 

Evenimentul a fost organizat într-un anturaj prielnic discuțiilor cu tinerii, în incinta Tucano Coffee Brazil. Gazda evenimentului, Rodica Comendant a prezentat subiectele care solicită interes din partea tinerilor și necesită o cunoaștere aprofundată, întrucât fac referire nemijlocită asupra sănătății lor sexuale. Printre temele discutate: metode de contracepție, avortul, drepturi ale omului, statistici și recomandări

Amintim că Centrul de Instruire în Domeniul Sănătății Reproductive din Moldova pledează pentru susținerea tinerilor în efectuarea unor pași conștienți și siguri cu privire la sănătatea lor sexual-reproductivă. Principala misiune a centrului este promovarea unei vieți sexuale sănătoase pentru toți, indiferent de vârstă, etnie sau tulburări fizice.

Vezi și prezentarea aici.

Partenerii

Utilizăm module cookie
Utilizăm module cookie pentru a afișa corect conținutul și pentru a facilita utilizarea site-ului web.
Accept
Nu accept