Activitățile extrașcolare continuă la Biblioteca Adam Mickiewicz.

La Biblioteca Adam Mickiewicz, copiii își pot petrece timpul într-un mod sigur și distractiv. Atât fetele, cât și băieții (indiferent de naționalitate, religie, origine socială și etnică) se pot înscrie la activitățile extrașcolare. Copiii din diaspora ucraineană, poloneză din Moldova ca minoritate națională, copiii din grupurile vulnerabile de moldoveni, de exemplu, copiii ai căror părinți lucrează peste hotare și sunt în grija rudelor, copiii cu dizabilități, copiii din familii social vulnerabile.

Activitati sunt organizate în următoarele domenii:

  • Limba engleză;
  • Limba română pentru alolingvi;
  • Ore de pictură și modelaj în lut;
  • Ore de muzică, canto;
  • Lecturi de plăcere; etc.

De asemenea, copiii și adolescenții pot beneficia de consultații la psiholog, pot vizita excursii prin oraș, pot participa la cursuri care vor avea loc în bibliotecă, precum și la activități de agrement care se vor desfășura în aer liber.

În cadrul activităților extrașcolare, săptămâna trecută, copiii au vizitat casa-muzeu „Alexandru Donici” și muzeul „Safari” din Orhei.

Proiectul – Integration Summer Camp – “Solidarity, Equality, Peace! Continuation, after-school program”, organizat de Centrul de Instruire în Domeniul Sănătăţii Reproductive, în parteneriat cu Biblioteca Poloneză Adam Mickiewicz și cu sprijinul financiar al Solidarités international.