Renovarea și adaptarea blocului sanitar al Bibliotecii Adam Mickiewicz și startul taberei de vară

09 Iunie, 2023

Centrul de Instruire in Domeniul Sănătății Reproductive, datorită proiectului – „Strengthening Moldova’s social cohesion and resilience to the Ukrainian refugee crisis”, din cadrul taberei de vară pentru copii, și cu sprijinul Solidarities International, a reușit să renoveze și să adapteze blocul sanitar al Bibliotecii„Adam Mickiewicz” pentru persoanele cu nevoi speciale, inclusiv cu dizabilități locomotorii. In urma acestei renovări, persoanele în scaune cu rotile pot petrece mai mult timp în bibliotecă și pot beneficia de toate serviciile.

Peste 130 de copii, inclusiv refugiați din Ucraina, vor avea posibilitatea să participe la programul estival al bibliotecii – „Provocarea verii”.

Pentru Biblioteca „Adam Mickiewicz”, vara anului – 2023 se prevede a fi productivă. Împreună cu cei peste 20 de copii, înscriși pentru fiecare tur al taberei de zi, va fi promovat un mod sănătos de viață, într-un oraș verde, cum este orasul Chisinau.

Pe lângă discuțiile despre cum se poate de mentinut orașul curat, copiii voi petrece mult timp afara, in natura.

Din agenda activităților:

Sport, ore de limba engleză, ore de limba română, jocuri de socializare, atelier de creație ECO, atelier de gătit, lecții despre igienă și sănătate, turneul lecturii și multe, multe zâmbete.

Partenerii

Utilizăm module cookie
Utilizăm module cookie pentru a afișa corect conținutul și pentru a facilita utilizarea site-ului web.
Accept
Nu accept